- SEO
Дилема всеїдного: шокуюче дослідження раціону сучасної людини
Ви коли-небудь думали про те, як їжа потрапляє на наш стіл? Чи купили ви продукти у супермаркеті чи на фермерському ринку? А, може, ви самі виростили помідори або привезли гусака з вдалого полювання? Чи замовили бургер у найближчому ресторані фаст-фуду? Будь-яка страва має свою історію і перш, ніж стати почесним гостем на нашій вечері, вона переживає свою історію. Майкл Поллан, відомий американський письменник-публіцист, вивчив 3 глобальні способи отримання їжі людиною: промисловий харчовий ланцюг, де головну роль відіграє кукурудза, великі та локальні приватні господарства, а також збирання та полювання. Кожен із цих способів був детально вивчений автором, крім того Майкл самостійно добував собі обід, згідно з принципами кожного харчового ланцюга, ділився не лише результатами своєї "практичної" роботи, а й вивчав морально-етичні питання вибору їжі людиною. Людина – істота всеїдна, і те, яку їжу ми вибираємо щодня, впливає не тільки на наше здоров'я, а й на наше виживання як цілого виду, а також на середовище нашого проживання.
Автор: Майкл Поллан
Палітурка: тверда
Кількість сторінок: 512
Мова: російська