- SEO
Ароматне вівсяне печиво за 25 хвилин! Тільки додайте до нашої готової суміші 50 g (г) вершкового масла і 1 яйце, сформуйте кульки і відправте в розігріту духовку. А вже через півгодини чекайте пахощів домашнього вівсяного печива.
Зберігати суміш для приготування вівсяного печива слід в сухих, чистих приміщеннях, при температурі не вище 25 ° C і відносній вологості повітря не більше 75%.
Склад: борошно пшеничне в / ґ органічне, цукор органічний, вівсяні пластівці органічні, розпушувач тіста - бікарбонат натрію.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: жири - 2 g (г), з яких насичені - 0,5 g (г); вуглеводи - 77 г (г), з яких цукру - 34 g (г); білки - 8 g (г); сіль - 0,7 g (г) (* наявність солі обумовлена виключно наявністю натрію, який має природне походження).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1519 кЈ (кДж) (358 ксаl (ккал)).
Виробник: ТМ «Добрик».