- SEO
Приготуйте маффіни швидко і легко! 2 яйця + 80 g (г) вершкового масла і упаковка нашої готової суміші. Ось і весь рецепт приготування смачних класичних маффинов. Для їх обробки можна використовувати різні види глазурі, кремів і посипання.
Зберігати суміш для приготування мафінів слід в сухих, чистих приміщеннях, при температурі не вище 25 ° C і відносній вологості повітря не більше 75%.
Склад: борошно пшеничне в / ґ органічне, цукор органічний, сіль кухонна, розпушувач тіста - бікарбонат натрію.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: жири - 1 g (г), з яких насичені - 0,1 г (г); вуглеводи - 80 g (г), з яких цукру - 37 г (г); білки - 7 g (г); сіль - 1,23 g (г) (* наявність солі обумовлена виключно наявністю натрію, який має природне походження).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1516 кЈ (кДж) (357 ксаl (ккал)).
Виробник: ТМ «Добрик».