SEO
Допомогти


Як працюють ліпотропні ін'єкції?

Як працюють ліпотропні ін'єкції?

Ін'єкції метіоніну та холіну, також звані ліпотропними ін'єкціями або ін'єкціями ліпо, використовуються для вивільнення жиру по всьому тілу шляхом цілеспрямованого впливу на його первинні жирові відкладення. До ліпотропних або жироспалюючих речовин відносяться: холін, який розподіляє холестерин та запобігає його відкладенню в одній частині тіла, та метіонін, який його посилює. Ін'єкції можна вводити до двох разів на тиждень, а вітамін B-12, на думку лікарів, допомагає прискорити метаболічні процеси, створюючи при цьому більше відчуття загальної енергії. Оскільки ліпотропи безпосередньо сприяють розщепленню жирової тканини, а також тісно пов'язані з вітамінами групи В, вважається, що при спільному використанні вони підсилюють ефекти один одного і зазвичай вводяться разом як частину того самого лікувального циклу ін'єкцій.

Як працюють ліпотропні ін'єкції

Амінокислоти, які вводяться в організм, стимулюють печінку до оптимізації процесу метаболізму. Ці ін'єкції підвищують метаболічну потужність організму, забезпечуючи високоефективне тимчасове підвищення нормальних метаболічних функцій. Як тільки дія цих речовин проходить, організм починає поступово повертатись до нормальної швидкості метаболізму. При їх введенні в поєднанні з низькокалорійною дієтою і регулярними фізичними вправами ліпотропні формули можуть допомогти вашому тілу позбутися жиру, одночасно підвищуючи рівень вашої енергії як за рахунок енергії, що вивільняється жиром, так і за рахунок властивостей вітаміну B-12, що стимулюють енергію. Формула, використовуємо в Lipo Injection спеціально поєднує в собі такі важливі інгредієнти:

Метіонін

Метіонін є незамінною амінокислотою, а це означає, що він не синтезується в організмі людини. Ця амінокислота діє як ліпотропний агент, який сприяє розщепленню жирів у печінці; допомагає знизити рівень холестерину, тим самим запобігаючи накопиченню надлишкового жиру в печінці та у всій системі кровообігу; допомагає запобігти та зняти втому; та корисний у деяких випадках алергії завдяки своїй здатності знижувати вивільнення гістаміну.

Одна з сірковмісних амінокислот (поряд з цистеїном та цистином), метіонін важливий (необхідний) для багатьох функцій організму і повинен споживатися безпосередньо у вигляді харчових добавок або білків, що містять метіонін. Продукти з високим вмістом метіоніну включають сир, яйця, рибу, м'ясо, шпинат, картопля, бразильські горіхи, насіння кунжуту та деякі інші насіння рослин. Однак, вводячи метіонін у м'язи, ви можете швидко досягти високих концентрацій, що, на думку багатьох дослідників та лікарів, призводить до більш ефективної мобілізації та усунення аномальних жирових відкладень. Інші повідомлення про переваги метіоніну включають покращення стану печінки; тонус та еластичність шкіри; волосся; та серцево-судинні та м'язові функції, завдяки його ролі у виробництві креатину. Він також використовувався для лікування передчасної еякуляції, хронічної депресії, панкреатиту, хвороби Паркінсона та мієлопатії при СНІДі. Зокрема, клінічні дослідження ясно продемонстрували здатність метіоніну «... сильно покращувати спричинені алкоголем гістологічні зміни у печінці. Було виявлено, що вміст тригліцеридів у печінці знижується дозозалежним чином зі збільшенням споживання метіоніну.

Холін

Холін є важливою поживною речовиною, яка допомагає печінці переробляти та виводити хімічні відходи. Крім того, він необхідний для транспорту та метаболізму жирів та холестерину, що важливо для здорової підтримки ендокринної, серцево-судинної та печінкової систем.

Декілька конкретних досліджень ясно продемонстрували:

«Додаток холіну нормалізував холестериновий обмін, чого було достатньо для запобігання розвитку неалкогольного стеатогепатиту та покращення функції печінки. Наші дані свідчать, що холін може сприяти здоров'ю печінки, підтримуючи гомеостаз холестерину». "Холін викликає непереносимість глюкози та інсуліну у мишей Pemt(-/-) за допомогою модуляції глюкагону плазми та його дії в печінці". Додавання холіну знижувало концентрацію триацилгліцерину протягом перших 4 тижнів після пологів. Результати цього дослідження показують, що експорт печінкового жиру у дійних корів після отелення покращується за рахунок додавання холіну в перехідний період, і це потенційно може знизити ризик метаболічних порушень у дійних корів перед отеленням». Також відомо, що холін бере участь у синтезі холіну. карнітину, фосфоліпідів клітинних мембран та нейротрансмітера ацетилхоліну. Це основне джерело метильних груп через його метаболіт триметилгліцин (бетаїн), який бере участь у шляхах синтезу S-аденозилметіоніну. Нарешті було показано, що холін особливо допомагає пам'яті та підтримує здоров'я нервової системи. Харчові джерела холіну включають арахіс, соєві боби, пшеницю, курку, рибу, яловичину, цвітну капусту, яйця та салат.

Ціанокобаламін (вітамін B-12)

Ця форма вітаміну B-12 використовуюється в нашій ін'єкції Lipo-B і відіграє важливу роль у реплікації ДНК, нормальному функціонуванні нервової системи та формуванні клітин крові. Було показано, що ін'єкції вітаміну B-12 забезпечують такі ключові переваги: підвищує енергію та загальну швидкість метаболізму; сприяє спалюванню накопиченого жиру в організмі; детоксифікує організм; збільшує вироблення еритроцитів; підтримує здоров'я печінки; допомагає регулювати сон, настрій, апетит та енергію; працює синергетично з іншими поживними речовинами для покращення здоров'я; і сповільнює старіння.

Вітамін B-12 часто використовується у поєднанні з іншими вітамінами групи B у складі комплексу вітамінів групи B. Важливий для синтезу ДНК вітамін B-12 пов'язаний із білком їжі та вивільняється шлунковими кислотами під час травлення. Після вивільнення B-12 з'єднується з речовиною, яка називається внутрішнім фактором (IF), перш ніж всмоктується в кровотік. По суті водорозчинний цей вітамін зазвичай міститься в різних продуктах, таких як риба, молюски, м'ясо, яйця і молочні продукти.

L-карнітин

L-карнітин є амінокислотою, яка необхідна для транспортування та розщеплення жирових відкладень для вироблення метаболічної енергії. Дослідження показують, що пероральний прийом L-карнітину може зменшити жирову масу, зберегти м'язи під час вправ та зменшити м'язову втому. Подальші дослідження, проведені протягом останнього десятиліття, пролили нове світло на важливість L-карнитина як регулятора вибору палива для скелетних м'язів. отже, необхідно визначити, чи утилізує м'язова тканина автомобільгідрогідрати або жири для отримання енергії. При пероральному прийомі L-карнітину потрібна висока доза, щоб сприяти розщепленню жирової тканини. Це з тим, що під час перорального травлення всмоктується лише частина карнитина. При введенні у вигляді ін'єкцій такі поживні речовини як L-карнітин повністю засвоюються організмом.


Автор: Анастасія Боксгорн