- SEO
Рекомендується при:
Показання до застосування
Додайте 1 мірну ложку в 240 мл (8 унцій) холодної води або молока. Перемішайте або збийте в блендері.
Що це?
Білок є найважливішою добавкою для всіх спортсменів. Це паливо для нарощування маси і тонізації м'язів. Сироватковий протеїн має найвищу біологічну цінність серед усіх джерел протеїну, оскільки в ньому міститься більше незамінних амінокислот, ніж в яловичині, молоці, казеїн і сої.
Як це працює?
Даний продукт має стандарт високої якості, це дозволяє протеїну швидко засвоюватися, не завдаючи дискомфорту шлунково-кишковому тракту. Даний продукт багатий амінокислотами з розгалуженим ланцюгом (BCAA), має низьке змісту лактази. Спортсмени люблять його за швидкі результати. Як правило його приймають, як до тренувань, так і після них. Білки, складові організм людини, що не виходять безпосередньо з раціону. Дієтичний білок складається з амінокислот. Це означає, що в білку саме вони є чинними поживними компонентами. З 20 амінокислот, які організму необхідно перетворити в білок, одинадцять позначені як несуттєві, тому що вони можуть бути отримані організмом людини з інших амінокислот. Решта дев'ять не можуть бути синтезовані організмом і тому називаються незамінними амінокислотами. Проте всі вони повинні бути присутніми в організмі, щоб він міг відновлювати і нарощувати м'язи. Спосіб, яким організм використовує білок під час і після тренування, сильно відрізняється від того, як він використовує вуглеводи або жир для енергії. Через кілька годин після тренування організм починає будувати так звані структурні білки з амінокислот для відновлення і росту м'язів і ремоделювання тканин.
Елемент | Вага | Одиниця | Процент |
Порція | 4 (33) | мерна ложка без гірки (г) | |
Порцій в упаковці | 69 | ||
Калорії | 120 | ||
Всього жирів | 0,5 | г | < 1% |
Насичені жири | 0 | г | 0% |
Трансжири | 0 | г | |
Холестерин | 5 | мг | 2% |
Натрій | 85 | мг | 4% |
Всього вуглеводів | 2 | г | <1% |
Харчова клітковина | 2 | г | 7% |
Всього цукру | 0 | г | 0% |
Містить 0 г доданого цукру | |||
Ксилітол | < 1 | г | |
Білки | 25 | г | 50 % |
Вітамін D | 0 | мкг | 0% |
Кальцій | 160 | мг | 10% |
Залізо | 1,3 | мг | 8% |
Калій | 216 | мг | 4% |
* Відсоток від добової норми вказує, яка частка від щоденної норми споживання поживних речовин міститься в одній порції. Рекомендується вживати 2000 калорій в день. | |||
Типовий амінокислотний склад | |||
(Приклад) (в 1 порції) ** | |||
Білки | мг в 1 порції | ||
L-гістидин | 372 | ||
L-ізолейцин *** | 1591 | ||
L-лейцин *** | 2909 | ||
L-лізин | 2756 | ||
L-метіонін | 480 | ||
L-фенілаланін | 733 | ||
L-треонін | 2247 | ||
L-триптофан | 537 | ||
L-валін *** | 1671 | ||
Замінні амінокислоти | |||
L-аланін | 1364 | ||
L-аргінін | 506 | ||
L-аспарагінова кислота | 2887 | ||
L-цистеїн | 594 | ||
L-глутамінова кислота | 5486 | ||
Гліцин | 404 | ||
L-пролін | 1631 | ||
L-серин | 1398 | ||
L-тирозин | 762 | ||
** Можливо природне відхилення від зазначених значень | |||
*** Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом |