- SEO
Сукралоза – це високоякісний інтенсивний термостабільний підсолоджувач, розроблений англійською фірмою Tate & Lyle у 1976 році. Підсолоджувачі на основі сукралози мають приємну насолоду, смак їх не відрізнятиметься від смаку цукру, вони добре розчиняються у воді. Величезний плюс сукралози - стабільність при термообробці (пастеризації та стерилізації, що застосовується при виготовленні консервації).
Норми споживання
Безумовно, передозування будь-якого продукту може завдати шкоди здоров'ю. Саме тому важливо дотримуватись правил "допустимої денної норми". Для цього треба купувати тільки ті продукти, на етикетці яких вказано тип підсолоджувача та його вагу. Фахівці радять віддавати перевагу таблетованим формам, оскільки вони передбачають найточніший облік солодких міліграмів. Максимальна добова доза споживання сукралози становить 5 мг на 1 кг ваги. У ці рамки легко можуть вкластися навіть найзатятіші ласуни - адже сукралоза в 600 разів солодша за цукор, і тому смаковий ефект досягається за допомогою мінімальних кількостей цього підсолоджувача.
Рекомендації щодо застосування: може бути рекомендована як харчова добавка для заміни цукру.
Продукт слід використовувати за рекомендацією тренера або призначення спортивного лікаря.
Спосіб застосування: використовуйте підібравши свою порцію до смаку (в середньому 5-10 мг) в склянку чаю або кави (замість цукру). Визначити свою порцію можна, набираючи невелику кількість порошку на кінчику ножа.