- SEO
Таурин — умовно незамінна серосодержащая амінокислота, яка міститься в тканинах більшості тварин. Вона не входить до складу білків, але міститься у вільній формі в безлічі тканин. Таурин бере участь у ряді фізіологічних процесів, включаючи синтез жовчної кислоти для розщеплення жирів, регулювання рівнів рідин, виведення токсинів навколишнього середовища, регулювання рівня кальцію в клітинах, регулювання збудливості нервів. У печінці жовчні кислоти об'єднуються з таурином, що підвищує розчинність і виведення холестерину. Особи з дефіцитом таурину можуть бути більш схильні до пошкоджень тканин із-за екологічних забруднюючих речовин типу альдегідів, хлору і амінів.
Таурин — основна амінокислота в серце. Таурин продемонстрував здатність покращувати вироблення оксиду азоту в судинному ендотелії, що вкрай важливо для оптимізації кровотоку, підтримки тиску в вже нормальному діапазоні, і спільної роботи серцево-судинної системи. Таурин також діє як антиоксидант, пригнічуючи окислення холестерину низької щільності.
Рекомендації по Застосуванню
Приймати по 1 капсулі 2-3 рази на день або за призначенням лікаря.