- SEO
Норвезький риб'ячий жир від Carlson містить жирні кислоти омега-3 – EPA та DHA. На якість продукту впливає як якість джерела, а й метод видобутку самого жиру. Carlson використовують суворі методи виробництва, які дозволяють уникнути надмірного тепла, вологи та розчинників, щоб захистити ефективність поживних речовин. Риб'ячий жир впливає на безліч функцій у людському організмі. Проблема в тому, що в їжі цієї важливої речовини знаходиться дуже незначна кількість, не здатна впоратися з усіма завданнями. Тому існує ціла низка препаратів з головною діючою речовиною Омега і цей один із них. Традиційна рідка форма комплексу відмінно засвоюється в організмі, яке приємний смак не викликає неприємних відчуттів травної системи.
Рекомендується при:
підвищеному тиску
захворюваннях серцево-судинної системи
аритмії
атеросклерозі
ішемічної хвороби серця
розлади нервової системи
розсіяності уваги
порушення пам'яті
депресії
Риб'ячий жир здатний розширити кровоносні судини, збільшуючи приплив крові до органів та тканин, перешкоджаючи виникненню артеріальної гіпертензії. Це позитивно впливає на роботу серця та запобігає виникненню аритмії, зменшує ризик виникнення атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інфаркту міокарда, інсульту. Жирні кислоти, що знаходяться в лососевому жирі, входять до складу нервових клітин, а також беруть участь в обміні речовин нервової системи, таким чином вони сприяють більш ефективному проведенню нервового імпульсу. Це означає, що риб'ячий жир нормалізує роботу мозку та нервової системи загалом. Жирні кислоти також регулюють кількість серотоніну, що відповідає за настрій. Це сприяє зниженню ризику виникнення депресії або скорочення курсу лікування від неї.
Показання до застосування
Дорослі: приймати по 1 чайній ложці 1-2 рази на день під час їди. Після розтину зберігати в холодильнику та вжити протягом 100 днів.