- SEO
Рекомендовано при:
Показання до застосування
Приймайте по 1 капсулі від двох до трьох разів щодня з прийомом їжі або за рекомендацією лікаря.
Що це?
Одним з найпотужніших природних антиоксидантів по праву вважається Кверцитин. Це флавоноїд, який у великій кількості міститься в бузині, білій і червоній цибулі, журавлині, перці. Значно менше його в яблуках, грушах, чорниці або шпинаті. Через те, що овочі першої категорії присутні в раціоні вкрай рідко, або в не значній кількості, кверцетин потрібно вживати як харчову добавку. І ось чому ...
Як це працює?
Даний препарат виготовлений за передовою фітосомною технологією, що забезпечує високу біодоступність продукту. Кверцетин успішно бореться з вільними радикалами і окисними реакціями, виводить з організму токсини, а значить - уповільнює процес старіння організму. Позитивно впливає на імунну систему.Кверцетин, відмінний антигістамінний засіб, якому під силу здолати прояви астми та деякі види алергій, в тому числі і харчову. Добре впливає на роботу серцево-судинної системи. Широко використовується при лікуванні навіть хронічних запальних реакцій сечового міхура, передміхурової залози і так далі. Останнім часом, цей флавоноїд все частіше включають в комплексне лікування онкологічних і аутоімунних захворювань. Прийом Кверцетину так само поліпшить зір, роботу мозку і серця, знизить рівень поганого холестерину.
Елемент | Вага | Одиниця | Процент |
Порція | 1 | ||
Фітосоми Кверцитин (концентрат софори японської (лист) / фосфоліпідний комплекс з соняшнику) | 250 | мг |