- SEO
Борошно сорго без глютену Ms. Tally
Сорго - це древнє 100-відсотково натуральне зерно, подрібнене в дрібну муку, яка може бути використана різними способами для приготування їжі та випічки.
Борошно сорго - бежевого або білого кольору, вважається «солодким», м'ягко текстурированим - сьогодні є популярним інгредієнтом, який можна знайти в багатьох магазинах здорової їжі і великих супермаркетах.
Борошно сорго має високий вміст антиоксидантів, таких як фенольні сполуки і антоцианин, які допомагають зменшити запалення і знизити кількість вільних радикалів.
Сфери застосування: борошно з сорго можна використовувати для приготування хлібобулочних виробів, десертів (бісквітів, рулетів, кексів і т.д.), даний різновид борошна можна компонувати з іншими видами. В процесі застосування варто пам'ятати, що тісто з борошна сорго буде більш еластичним, м'яким, гладким, ніж тісто, із застосуванням рисової або кукурудзяної муки. Так само продукт часто використовують для того щоб згустити соуси і тушковане м'ясо.
Склад: борошно сорго
Виробник: Ms. Tally