- SEO
Маточне молочко ліофілізоване Meд’ok, 10 капсул
Маточне молочко - найдивовижніший і корисний продукт бджільництва. Друге його назва - «королівське желе». Молода бджола-годувальниця секретує глотковими і верхньощелепними залозами для вигодовування личинки бджолиної матки. Корисні компоненти: всі незамінні амінокислоти, вітаміни, мікроелементи, гормони.
Маточне молочко зміцнює імунітет, нормалізує обмін речовин, має протизапальну, бактерицидну і антисклеротичну дію.
Маточне молочко виробляють молоді бджоли у віці від 6 до 10 днів. Це непрозора маса пастоподібної консистенції з кремовим відтінком і специфічним запахом і різким кислуватим смаком. Маточним молочком бджоли годують личинок і матку.
До складу маточного молочка входять: білки, 22 амінокислоти, в тому числі і 10 незамінних амінокислот; вуглеводи: глюкоза, сахароза, фруктоза; вітаміни: B1, B2, B3, B6, В12, PP, H, C, D провітамін A; мінеральні речовини: калій, кальцій, натрій, залізо, цинк, фосфор і ін .; статеві гормони: тестостерон, прогестерон; дезоксирибонуклеїнової кислоти - ДНК.
Показаннядо застосування маточного молочка:
Медичні дослідження маточного молочка доводять, що його можна з успіхом застосовувати при лікуванні різних захворювань, як в комплексі з іншими терапевтичними методами, так і в якості самостійного препарату.
В результаті прийому маточного молочка спостерігаються наступні результати:
Маточне молочко - недешевий продукт. Але воно обійдеться вам дешевше, ніж аптечні імуностимулятори. На відміну від них маточне молочко не має побічних ефектів.
Збір маточного молочка - важка і копітка робота. Воно збирається по десятим часток грама всього кілька днів в році. Тому ціна на маточне молочко завжди висока. Найціннішим вважається маточне молочко, заморожене не пізніш як через 2 години після збору. Але зберігати його теж потрібно в замороженому вигляді, так як воно швидко втрачає свої властивості. Розморожувати і знову заморожувати його не можна. Це створює незручності при зберіганні, реалізації та використанні маточного молочка.
Для консервації молочка використовується запатентована технологія ліофілізації. Ліофілізація - це висушування у вакуумі попередньо заморожених біологічних препаратів. Ліофілізовані препарати можуть зберігатися тривалий час, вони малочутливі до коливань температури в процесі зберігання. Ця технологія зберігає всі властивості і біологічну цінність маточного молочка і робить можливим його зберігання при кімнатній температурі в герметичній непрозорій скляній тарі. Тому, купуючи ліофілізована маточне молочко, ви можете не сумніватися в біологічної активності і високої цінності даного продукту бджільництва.
Склад: 100% маточне молочко ліофілізоване.
Курс прийому для взрослих: по 1-2 капсули в день за 30 хв. до їжі, вміст капсули добре розсмоктувати в роті, не запивати водою. Курс 21- 30 днів. Дітям дозу знижують в 2 рази.
Виробник: Meд’ok, Харьківська область.