SEO
Допомогти


Що я знаю про роботу кав’ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee

Що я знаю про роботу кав’ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee
Нет отзывов
Автор:
Код Товара: 010786
Наличие: Предзаказ
330 ₴

 Авторизоваться для отображения накопительной скидки

Доставка в город (можно изменить на странице оформления заказа)
В отделение Новая Почта
В почтомат
Курьерская доставка
Получение за 1-2 дні Оплата по тарифам службы доставки
Оплата при получении товара, Картой онлайн, Google Pay, Безналичными для юридических и физических лиц, Visa, MasterCard, Apple Pay
Гарантия качества
Мы сертифицированы GMP с рейтингом «А» от Ассоциации натуральных продуктов (NPA).
Анотація

Цю книжку має прочитати кожен, хто мріє про власну кав’ярню чи має її — і це не перебільшення. Досвід Коліна Гармона збереже ваші час, гроші й фінанси.

Чи знали ви, що одна з найпоширеніших проблем кав’ярень — каналізація? А що молоко може вас обмежувати? Чи що з клієнтами треба бути двуликими — і в цьому немає нічого поганого? А що понад 98 % добре звареної фільтр-кави — це насправді вода? Та не хвилюйтеся: це не віднадить вас від кав’ярневої справи. Хіба що захистить від неприємних сюрпризів.

Автор похитне ідилічне уявлення про кав’ярневий бізнес, де є суто терпкий запах змелених зерен, малюнки на пінці від капучино, щасливі клієнти й щедрі чайові. Натомість він покаже об’ємнішу картинку, де є ще вибір локації, пошуки персоналу, сервіс, нюанси заварювання тощо.

Колін Гармон — власник мережі 3fe Coffee, чотириразовий переможець Чемпіонату барист Ірландії, фіналіст Всесвітнього чемпіонату барист. Із 2009 року відкрив чотири кав’ярні в Дубліні, що стали популярними серед місцевих і туристів.

ISBN
9786177866724
Автор
Колін Гармон
Кількість сторінок
264
Код виробника
010786
Мова видання
Українська
Обкладинка
Тверда
Рік видання
2021
Формат, мм
140х210
Вес
0.36

Похожие товары на Що я знаю про роботу кав’ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee

Рекомендуемые товары

Похожие товары

Що я знаю про роботу кав’ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee