- SEO
Рекомендується при:
Показання до застосування
Приймати по 1/2 ч.л. без гірки 1-2 рази на день, запиваючи водою (не менше 240 мл / 8 рідких унцій) за 30-45 хвилин до їжі.
Що це?
Глюкоманнан - це полісахарид, що складається з молекул маннози та глюкози, що отримується з кореня рослини Конжак. Представлений у вигляді порошку розчинної клітковини. Він є важливим компонентом процесу засвоєння жирів і вуглеводів з їжі.
Як це працює?
З бульб конжака роблять борошно, головна складова речовина якої є Глюкоманнан. Завдяки швидкому набуханню, порошок перетворюється у гелеподібну субстанцію та ефективно використовується для врегулювання роботи шлунково-кишкового тракту, тим самим створює відчуття наповненості шлунка, що перешкоджає переїданню та сприяє дбайливому очищенню шлунково-кишкового тракту, розріджує та нормалізує випорожнення. Харчові волокна Глюкоманнану виступають, як пребіотик для дружніх бактерій кишківника і активно підтримують життєдіяльність кишкової мікрофлори. Але основна роль Глюкоманнану – це уповільнення всмоктування глюкози у кишечнику, що дозволяє контролювати рівень цукру в крові. Він нормалізує рівень цукру в крові, позитивно впливає на ліпідний обмін та розпад жирів в організмі, сприяє зниженню зайвої ваги у поєднанні з фізичними вправами та низькокалорійною дієтою.
Елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | 0,5 (2) | чайна ложка (г) | |
Порцій в упаковці | 114 | ||
Калорії†† | 5 | ||
Усього вуглеводів | 2 | г | < 1%* |
Харчові волокна | 2 | г | 7%* |
Глюкоманнан (з кореня конжака) (Amorphophallus konjac) | 2 (2000) | г (мг) | † |
* Відсоток денної норми заснований на дієті у 2000 калорій. † Добова доза не визначена. ††Клітковина не перетравлюється, тому не має калорійного ефекту. |